provakacio_logo_final_rgb

PÁLYÁZATI KIÍRÁS
ProVakáció SZOLNOKFORYOU tehetségkutató

Az idén második alkalommal megrendezendő ProVakáció nyárzáró fesztivál (2019. augusztus 29-31.) szervezői pályázatot hirdetnek a SZOLNOKFORYOU színpadon történő fellépésre olyan könnyűzenei formációknak, amelyek valamilyen módon kötődnek a Tisza parti városhoz.

Az előzsűrizés után, a közönség döntheti el, melyik legyen az a három zenekar, amelyik a fesztivál egy-egy napján, a magyar könnyűzene legnagyobb sztárjai előtt melegítheti be a fesztivál közönségét.

Az indulás feltételei

 • Legalább egy éve igazolhatóan létező, minim 40 perces – minimum felerészben saját dalokból álló – műsorral rendelkezik a formáció. (A dalok jogtisztaságát a pályázók szavatolják.)
 • A formáció legalább egy tagjának valamilyen formában kötődnie kell Szolnokhoz. Nem feltétel, hogy szolnoki lakos legyen, tanulhat vagy tanulhatott, dolgozhat vagy dolgozhatott a városban, szülei, nagyszülei vagy más rokonai élnek vagy éltek a városban. (A szolnokiságot a zenekar nyilatkozata igazolja.)
 • A formáció vállalja, hogy kiválasztása esetén 2019. augusztus 29-én, 30-án, vagy 31-én 20.00 órától minimum 40 perces műsorral, saját hangszereivel fellép a szolnoki ProVakáció fesztivál SZOLNOKFORYOU színpadán.

A pályázat menete

 1. A pályázó formációk JÚNIUS 20-ig az info@szolnokneked.hu email címre megküldik:
 • jelentkezési lapjukat
 • a szolnokiságot igazoló nyilatkozatukat
 • a műsortervüket (dalok, szerzők, idősáv)
 • valamint 2 db olyan videóanyag linkéjt, amelyek közül legalább az egyiken a formáció élő fellépésen látható.
 1. A beérkezett pályázatokat a ProVakáció által felkért zsűri – Csorba Lóránt, a Lóci Játszik frontembere, Rátkai Miklós, a ProVakáció programigazgatója és Bajnai Zsolt, a Hangfoglaló Program vezetője – előzetesen értékelik. A zsűri maximum 15 formáció továbbjutására tesz javaslatot 2019. július 1-ig.
 2. A ProVakáció szervezői az eredményről minden pályázót elektronikus levélben értesítenek.
 3. A zsűri által továbbjutatott zenekarokra július  2. és augusztus 2. között a Facebook-on és az Instagrammon lehet szavazni.
 4. A legtöbb 3 szavazatot gyűjtő formációval a ProVakáció szervezői 2019. augusztus 10-ig a fellépés részleteit rögzítő megállapodást kötnek, így augusztus folyamán a nyerteseket a szervezők is promótálják. A nyertes zenekarok úti költségét, illetve a nyertes zenekarok részére a tagokon kívül további 10 db fesztiválbelépőt a szervezők állják. Mindezek mellett a legtöbb szavazatot kapó három formáció 100 ezer forintos hangszervásárlási utalvánnyal gazdagodhat.

Mikor?

2019. augusztus 29-31.
@16.00

HOL?

5000 Szolnok, Tiszaliget
(a volt kemping területe)

Provakáció © 2018. All Rights Reserved.

E-mail: info@szolnokneked.hu